creative-sb-inferno-herni-headset-se-40mm-menicem-za-50-dolaru
Novinka Creative SB Inferno: herní headset se 40mm měničem za 50 dolarů

Creative SB Inferno: herní headset se 40mm měničem za 50 dolarů

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 7. 2014 09:00 4

Firma Creative Technology Ltd dnes oznámila vydání svých nových herních sluchátek s mikrofonem SB Inferno, které lze připojit k PC s Windows i Mac OS, mobilním telefonům či herní konzoli PS4.

Reklama

Headset je vybaven plnými mušlemi, které jsou na vnitřní straně opatřeny látkovým polstrováním červené barvy a černými plyšovými náušníky. Vnější strana je černá a vyrobená z plastu. Headset má také lehký hlavový oblouk, který je taktéž opatřen plyšovým polstrováním, které zajišťuje pohodlí i při dlouhém nošení.

Uvnitř mušlí je ukryt 40mm měnič s neodymovými magnety, který pracuje ve frekvenčním rozsahu od 20 Hz do 20 kHz. Impedance sluchátek je 32 ohmů a citlivost při 1 mW má hodnotu 115 dBA. Správný herní headset musí mít přirozeně také mikrofon. V tomto případě se jedná o kondenzátorový mikrofon, který je odnímatelný a nabídne technologii potlačení hluku z okolí. Mikrofon pracuje na frekvencích od 100 Hz do 15 kHz. 

Creative SB Inferno: herní headset se 40mm měničem za 50 dolarů
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlasitost sluchátek lze ovládat pomocí in-line regulátoru umístěného na kabelu. Sluchátka jsou vhodná jak pro hraní her, tak pro přehrávání hudby a hlasovou komunikaci. 

Creative SB Inferno by měl být dostupný od 18. července na Creative store exkluzivně za cenu 49,99 dolarů, což je v přepočtu přibližně 1 000 Kč. Běžná cena by se potom měla pohybovat okolo 70 dolarů, tedy asi 1 400 Kč. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama