fujitsu-predstavilo-svuj-novy-profesionalni-8-tablet-arrows-tab-q335-k-s-windows-8-1
Novinka Fujitsu představilo svůj nový profesionální 8" tablet ARROWS Tab Q335/K s Windows 8.1

Fujitsu představilo svůj nový profesionální 8" tablet ARROWS Tab Q335/K s Windows 8.1

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 7. 2014 15:00 2

Fujitsu chystá obohatit svoji nabídku o nový 8palcový tablet určený zejména pro firemní účely, který běží na operačním systému Windows 8.1 a nese označení ARROWS Tab Q335/K.

Reklama

Nový model je určen zejména do podnikového prostředí právě díky využití operačního systému Windows 8.1, k němuž je dodáván také kancelářský balík Microsoft Office, pomocí něhož lze číst a vytvářet pracovní dokumenty. Bude se jednat o konkurenci k tabletům jako je ASUS ThinkPad 8, Miix 2 od Lenova či Encore a Encore 2 od Toshiby.  

Zařízení bude vybaveno 8palcovým širokoúhlým LCD displejem. Výrobce bohužel zatím neodhalil další specifikace displeje, o rozlišení a typu panelu tedy můžeme zatím pouze spekulovat. Uvnitř těla zařízení, které váží méně než 400 gramů a má tloušťku 9,9 mm nalezneme procesor Intel Atom Z3735F. Jedná se o čtyřjádrové SoC s frekvencí až 1,83 GHz, integrovaným grafickým čipem Intel HD Graphics s maximální frekvencí 646 MHz a s podporou až 2 GB operačních pamětí. Právě kapacita operačních pamětí je další neznámou, pravděpodobně se však dočkáme právě 2 GB RAM pamětí podobně jako u konkurenčních produktů. 

Fujitsu představilo svůj nový profesionální 8" tablet ARROWS Tab Q335/K s Windows 8.1
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro usnadnění práce využívá tablet platformu MobileSUITE, která umožňuje využít širokou škálu aplikací a služeb pro konkrétní odvětví či pracovní úkoly. MobileSUITE ocení také firemní administrátoři. Nástroj totiž umožňuje efektivněji spravovat služby, aplikace, uživatelská jména a ID.

Výrobce zatím bohužel žádné další přesnější specifikace neuveřejnil. Známé je už pouze datum vydání. Na trh by tablet měl dorazit v říjnu letošního roku. 

Zdroj: Fujitsu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama