roccat-vydava-optickou-herni-mys-kone-xtd-optical
Novinka ROCCAT vydává optickou herní myš Kone XTD Optical

ROCCAT vydává optickou herní myš Kone XTD Optical

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 7. 2014 09:30 11

Firma ROCCAT Studios přidává do své nabídky nového herního hlodavce v podobě optické varianty herní myši Kone XTD.

Reklama

Jedná se o předělávku Kone XTD, která je učena hráčům, kteří preferují optický snímač před tím laserovým. Kone XTD Optical je vybavena kvalitním optickým snímačem Pro-Optic (R5) s maximálním rozlišením 6400 DPI.  

Snímač lze nastavit také po stránce optimalizace LOD díky technologii Adjustable Distance Control Unit (ADCU). Mezi další použité patentované technologie patří také Easy-Shift [+], která umožňuje jediným tlačítkem aktivovat přednastavené funkce na různá tlačítka. Snadno jím tak lze zapínat dodatečné funkce při hraní.

ROCCAT vydává optickou herní myš Kone XTD Optical
i Zdroj: PCTuning.cz

Uvnitř myši je integrovaný 32bitový procesor Turbo Core V2 ARM MCU společně s 576Kb vnitřní pamětí, která slouží pro ukládání maker a nastavení včetně různých světelných efektů podsvícení. Mezi další specifikace myš patří také dotazovací frekvence 1000 Hz, která zajišťuje dobu odezvy 1 ms. 

Kone XTD Optical je v Evropě k dostání již nyní a to z cenu 89,99 euro, což je přibližně 2 470 Kč. U nás by měla být cena ještě nižší vzhledem k tomu, že laserová varianta je u nás k vidění za částku pohybující se kolem 2 500 Kč. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama