asus-nabizi-penize-zpet-za-nakup-notebooku-usetrit-muzete-az-4-500-kc
Novinka Asus nabízí peníze zpět za nákup notebooků. Ušetřit můžete až 4 500 Kč

Asus nabízí peníze zpět za nákup notebooků. Ušetřit můžete až 4 500 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 7. 2014 22:15 1

Firma Asus letos slaví 25. výročí od svého založení, a spustila proto speciální cashback akci, díky níž mohou zájemci o její notebooky ušetřit až 4 500 Kč. Stačí do 23. července zakoupit jeden z několika desítek notebooků vybavených procesorem Intel Core.

Reklama

Cashback se v Česku zabydlel už před několika lety, když maloobchodní řetězce začaly svým zákazníkům nabízet službu, která suplovala běžný výběr peněz z bankomatů. Zhruba před třemi lety k nám z USA dorazil cashback v jiné formě. Jednalo se o specializované internetové servery, které lidem vrací zpět určité procento z hodnoty jejich nákupu v běžných internetových obchodech, a tím šetří jejich peníze.

S inovativním uplatněním cashback metody nyní přišla také technologická společnost Asus, v jejímž podání mají zákazníci možnost ušetřit významnou část peněz za své nákupy produktů. V praxi si zákazník vybere a zakoupí produkt, a po minimálně 15 a maximálně 45 dnech může registrovat svou účtenku přes online fomulář Asusu. Po schválení mu pak firma vyplatí předem stanovenou částku z jeho nákupu zpět na bankovní konto.

Stačí zakoupit do 23. 7. 2014 některý z notebooků ASUS obsahující procesor Intel Core a schovat si účtenku. O peníze se mohou zákazníci přihlásit nejdříve 15 dní ode dne nákupu a to prostřednictvím jednoduchého online formuláře.

Více informací a seznam produktů zahrnutých do promoakce najdete ZDE.

Asus nabízí peníze zpět za nákup notebooků. Ušetřit můžete až 4 500 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama