firma-trust-predstavuje-bezdratovou-klavesnici-a-mys-v-jednom
Novinka Firma Trust představuje bezdrátovou klávesnici a myš v jednom

Firma Trust představuje bezdrátovou klávesnici a myš v jednom

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 7. 2014 23:45 1

Společnost Trust představuje další příslušenství k chytré televizi, počítači či herní konzoli – Wireless TV Keyboard and Air Mouse. Novinka umožňuje snadné psaní, surfování po internetu a bezproblémový pohyb po obrazovce i u těch zařízení, která k tomu nejsou prostřednictvím klasických ovladačů vhodně uzpůsobena.

Reklama

Wireless TV Keyboard and Air Mouse je univerzální lehký set s jednoduchým designem a propracovanou ergonomií. Pro snadné psaní nabízí klávesnici s pohodlnými tlačítky na jedné straně, a další funkční tlačítka s klasickým směrovým křížem na straně druhé. Funkce bezdrátové myši pak nabízí podobný komfort jako u klasické myši, přičemž díky pokročilé technologii není pro pohyb na obrazovce nutno mířit přímo na dané zařízení.

Vlastní komunikace s ovládaným zařízením funguje prostřednictvím miniaturního USB přijímače, a to až do vzdálenosti 10 m. Napájení integrované baterie je zajištěno přes dodávaný USB kabel.

Wireless TV Keyboard and Air Mouse je na trhu za doporučenou koncovou cenu 1 099 Kč s DPH pro Českou republiku a za 39,99 euro s DPH na Slovensku. Záruka je tříletá.

Firma Trust představuje bezdrátovou klávesnici a myš v jednom
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ Trust

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama