natocte-v-karlovych-varech-kratky-film-a-vyhrajte-smartphone-g3
Novinka Natočte v Karlových Varech krátký film a vyhrajte smartphone G3

Natočte v Karlových Varech krátký film a vyhrajte smartphone G3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 7. 2014 09:30

Vyzkoušej si inovativní funkce vrcholného mobilního telefonu LG G3, promítni do něj své zážitky na karlovarském filmovém festivalu a nech se odměnit.

Reklama

Radost může být cokoli a návštěva nejslavnějšího českého filmového festivalu ji rozhodně vyvolává. Zachytit ji z různých úhlů pohledu mohou návštěvníci KVIFF, kteří se zapojí do veřejného testování smartphonu LG G3. Zaregistrují se buď předem na těchto stránkách nebo přímo ve stánku LG na Vodafone pláži u Vřídelní kolonády v Karlových Varech. Půjčit si na dvě hodiny a otestovat G3 mohou od 4. července až do 8. července.

K dispozici bude celkem 10 telefonů, které budou půjčovat speciálně označení promotéři. „Návštěvníkům festivalu chceme představit model G3, který vyniká svým špičkovým fotoaparátem a kamerou s rozlišením 4K,“ říká Andrea De Sousa, marketingová manažerka společnosti LG. „Vodafone pláž jsme si vybrali nejen proto, že právě zde budou lidé relaxovat a budou mít prostor pro kreativní vyžití, ale i pro to, že G3 je novým telefonem v portfoliu Vodafone.“

Zájemci budou o telefon zároveň i soutěžit. Princip soutěže o jeden z deseti nových LG G3 je velmi jednoduchý: stačí natočit ten nejlepší pětivteřinový záběr. Výherce vybere porota a slavnostní vyhlášení proběhne 12. července. Pro další výherce jsou připraveny designové headsety LG.

Kromě nového smartphonu za nejlepší záběr mohou amatérští filmaři získat i svých „pět vteřin slávy“ v krátkém filmu, který bude sestaven z příspěvků natočených pomocí G3. „Na příspěvky se těšíme. Díky spojení vysoké kvality našeho telefonu a originálních nápadů návštěvníků festivalu vznikne bezpochyby velmi zajímavé video,“ dodává De Sousa.

Vlajkový model LG G3 je na českém trhu k dispozici od 1. července v černé a zlaté variantě v široké síti prodejců elektroniky za doporučenou cenu 13 990 Kč (16 GB) a 14 990 Kč (32 GB) a u operátorů T-Mobile a Vodafone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama