sef-playstationu-nechape-proc-nekteri-lide-chteji-hrat-pouze-aaa-hry
Novinka Šéf PlayStationu nechápe, proč někteří lidé chtějí hrát pouze AAA hry

Šéf PlayStationu nechápe, proč někteří lidé chtějí hrát pouze AAA hry

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

3. 7. 2014 19:30 15

Šéf PlayStationu Shuhei Yoshida v rozhovoru pro GamesIndustry International uvedl, že si je vědom, že někteří lidé chtějí hrát pouze AAA tituly, ale nechápe, proč nedají šanci také menším nezávislým hrám.  

Reklama

"Slyšel jsem stížnosti na nedostatek AAA her. Uvědomuji si, že některé lidi zajímají pouze vysokorozpočtové AAA hry. Těmto lidem opravdu nerozumím." řekl Yoshida. "Nevím, zdali některé indie hry zkoušeli a až poté zjistili, že je nezajímají. Možná že se o to ani nepokoušeli. To je stěžejní otázka."

Šéf PlayStationu nechápe, proč někteří lidé chtějí hrát pouze AAA hry
i Zdroj: PCTuning.cz

Yoshida tím poukázal na skutečnost, že když na PlayStation Plus dali předplatitelům zdarma k dispozici sidescrollingovou střílečku Resogun, nabídky využili jen někteří hráči. Porozumět tomu, jak Sony může hráče přimět ke hraní vynikajících menších her je pro společnost "klíčovou otázkou" dodal Yoshida.

Láska Sony k nezávislým hrám je dobře známá. Společnost na ní částečně vystavěla i reklamní kampaň PlayStation 4. Vedle indie her však Sony pracuje i na velkých AAA titulech. V přípravách je například The Order: 1886, Uncharted 4: A Thief's End, Bloodborne a LittleBigPlanet 3.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama