herni-konzole-mad-catz-m-o-j-o-nyni-podporuje-prehravani-4k-obsahu
Novinka Herní konzole Mad Catz M.O.J.O. nyní podporuje přehrávání 4K obsahu

Herní konzole Mad Catz M.O.J.O. nyní podporuje přehrávání 4K obsahu

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 7. 2014 06:00

Miniaturní herní konzole M.O.J.O. od společnosti Mad Catz se nyní dočkala nové aktualizace firmware, která umožňuje přehrávání 4K obsahu.

Reklama

Nyní si budou moci uživatelé na konzoli užít hry v rozlišení UHD neboli 4K. Podporováno je od nynějška i přehrávání filmů v tomto rozlišení. Nový firmware navíc rozšiřuje přístup do Google Play a Amazon App Store. Kromě toho se nově dočkáme možnosti přístupu ke hrám, které byly doposud určeny výhradně pro konzoli Ouya. Potěšující informací je také to, že Mad Catz od nynějška dovoluje konzoli "rootnout" a to bez ztráty záruky. 

Herní konzole Mad Catz M.O.J.O. nyní podporuje přehrávání 4K obsahu
i Zdroj: PCTuning.cz

Komu uniklo, o jaké zařízení se vlastně jedná, drobná rekapitulace. M.O.J.O. je herní konzole založená na operačním systému Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean. Uvnitř bije SoC NVIDIA Tegra 4 T40S s frekvencí 1,8 GHz, kterému sekundují 2 GB RAM pamětí. Vnitřní úložiště zařízení má kapacitu 16 GB a lze ho rozšířit pomocí microSD karty. Konektivita sestává z portů USB 2.0 a USB 3.0, grafického výstupu HDMI a 100Mb ethernetového portu. 

U nás je prozatím konzole k vidění pouze v jednom obchodě a to za cenu téměř 4 900 Kč. V zahraničí ji lze sehnat za částku pohybující se okolo 200 dolarů. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama