tvurci-simulatoru-kamene-rock-simulator-2014-chteji-na-projekt-vybrat-penize-skrze-crowdfunding
Novinka Tvůrci simulátoru kamene Rock Simulator 2014 chtějí na projekt vybrat peníze skrze crowdfunding

Tvůrci simulátoru kamene Rock Simulator 2014 chtějí na projekt vybrat peníze skrze crowdfunding

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

28. 6. 2014 16:30 9

V nedávné novince jsme vás informovali o existenci hry Rock Simulator 2014, v níž si budete moci zahrát na kámen. Tato hra se v současné době uchází o váš zájem na Steam Greenlight. Vedle toho se pak tvůrci rozhodli spustit i crowfundingovou kampaň.

Reklama

Crowdfundingová kampaň na serveru IndieGoGo po přispěvatelích původně žádala částku 5000 dolarů. Cíl kampaně tvůrci Rock Simulator 2014 v uplynulých hodinách stáhli na pouhých 500 dolarů. Financování probíhající kampaně přitom patří do ranku "flexible funding", což znamená, že autoři obdrží vybrané peníze i kdyby cíl kampaně nebyl dosažen. Ne že by to projekt potřeboval - v současné době se na Rock Simulator 2014 vybralo už 449 dolarů a do konce kampaně zbývá ještě 29 dní. To by bylo, aby se ještě nějaký ten štědrý dárce se smyslem pro recesi nechytil.

A na co že se máme těšit? Rock Simulator 2014 bude free-to-play hra, s několika herními módy a více jak 5 levely. Za vybrané peníze autoři chtějí zaplatit poplatek Steam Greenlight a také najmout 3D grafika, který by jim nejspíše měl pomoci při tvorbě "různorodého prostředí".

Zdroj: Vlastní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama