epic-games-ukazuje-unreal-engine-4-na-mobilech-vypada-skvele
Novinka Epic Games ukazuje Unreal Engine 4 na mobilech, vypadá skvěle!

Epic Games ukazuje Unreal Engine 4 na mobilech, vypadá skvěle!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

27. 6. 2014 17:00 8

Během nedávné konference I/O od Googlu, která byla určená pro vývojáře aplikací, předvedlo studio Epic Games krátké demo předvádějící, co technologie od Googlu a Unreal Engine 4 zvládne.

Reklama

Demo běželo na procesoru Nvidia Tegra K1 a ukazovalo filmové pohledy na vlkou chodbu s dvěma roboty. Roboti ve videu se původně chtěli poprat, jakmile však zahlédli automat s hrou Tappy Chicken (klon Flappy Bird), raději si to "rozdali" v ní. 

Pozoruhodné je, že video bylo vytvořeno pro high-endové PC a poté portováno na mobilní chip. Nvidia tvrdila, že její procesor K1 předčí výkon konzolí Xbox 360 a PlayStation 3 a s novým Android Extension Packem od Googlu, se to potvrdilo. Ostatně obrázek o kvalitě grafiky si můžete udělat sami shlédnutím přiloženého videa.

I když se jedná pouze o technologické demo, které bude velice pravděpodobně vypadat lépe, než většina finálních produktů, výsledek je stále velice působivý. Podle nás demo vypadá mnohem lépe, než drtivá většina her pro Xbox 360 a PS3. Nejvíce na nás pak udělaly dojem textury a osvětlení. A co na video říkáte vy?

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama