gamdias-predstavuje-mys-demeter-a-aktualizovanou-klavesnici-hermes
Novinka Gamdias představuje myš Demeter a aktualizovanou klávesnici Hermes

Gamdias představuje myš Demeter a aktualizovanou klávesnici Hermes

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 6. 2014 10:00 2

Nový model spojuje elegantní design a pestré barevné provedení (dostupná je v jasně žluté, sytě červené a průzračně modré) a tak si jej oblíbí hlavně ti, kteří se rádi odlišují. Myš nabízí také kvalitní provedení a využívá odolné spínače s životností 10 miliónů cyklů a optický sensor s rozlišením 2 000 dpi.

Reklama

Další z čerstvých novinek, které Gamdias představil, je aktualizovaná herní mechanická klávesnice Hermes. Tato klávesnice, která se stala velice populární mezi hráči amatérské i profesionální úrovně, dostala v nové revizi český layout. Výrobce tím reaguje na požadavek široké skupinu uživatelů, kteří využívají tuto klávesnici nejen na hraní, ale i k práci a absence českých znaků tak pro ně byla dosud překážkou.

Krom běžně dostupných kláves má Hermes také 13 makro kláves, rozložených tak, aby jejich umístění vyhovovalo jak pravákům, tak i levákům.

Oba nové produkty jsou vybaveny vlastní vnitřní pamětí sloužící pro uložení profilů nastavení, do kterých si může každý uživatel naprogramovat libovolné funkce kláves či tlačítek pro různé programy a hry. Tyto profily pak lze snadno přepínat přímo z vnitřní paměti dle aktuálních požadavků a uživatel tak není závislý na tom, na jakém PC hraje či pracuje, nastavení si tak nese vždy sebou.

Předdefinovat akce a nahrát makra lze snadno provést v programu Hera, ve kterém je možné sledovat i statistiky stisku tlačítek, rychlost a vzdálenost kterou myš „urazila“ či navolit barvu podsvícení myši. Zároveň tento software sleduje, zda je firmware vašeho zařízení aktuální a v případě potřeby jej updatuje. Doporučená koncová cena myši Demeter je 560 Kč s DPH. Doporučená koncová cena klávesnice Gamdias Hermes je 2 665 Kč s DPH

Záruky: Na zařízení se vztahuje záruka výrobce 2 roky.

Gamdias představuje myš Demeter a aktualizovanou klávesnici Hermes
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama