na-steam-greenlight-se-objevil-rock-simulator-2014-zahrajete-si-v-nem-na-kamen
Novinka Na Steam Greenlight se objevil Rock Simulator 2014, zahrajete si v něm na kámen

Na Steam Greenlight se objevil Rock Simulator 2014, zahrajete si v něm na kámen

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

26. 6. 2014 17:00 7

Simulátor ježdění v kamionu (Truck Simulator), simulátor chirurga (Surgeon Simulator), simulátor farmaření (Farming Simulator), nebo dokonce simulátor kozy (Goat Simulator) jste možná už hráli. Nově představený simulátor kamene (Rock Simulator 2014) přitom všechny výše vyjmenované simulátory strčí do kapsy. 

Reklama

"Tento simulátor je snem každého skalního přívržence. Můžete v něm sledovat skály z kteréhokoliv místa na světě." uvádí na stránkách Steam Greenlight tvůrce hry Strange Panther Games. "Najdete zde desítky KRÁSNÝCH ručně designovaných prostředí od travnatých plání až po solné jeskyně."

Na Steam Greenlight se objevil Rock Simulator 2014, zahrajete si v něm na kámen
i Zdroj: PCTuning.cz

Některé z těchto prostředí je pravděpodobně ve fázi konceptu, jelikož nejnovější aktualizace zahrnuje žádost o pomoc člověka, který umí 3D modely.

V současné době jsou k dispozici 3 screenshoty. I když je hra stále v beta verzi, kameny na nich vyobrazené vypadají opravdu skvěle. Možná i proto si hra vede poměrně dobře - okupuje 69 místo nejoblíbenějších projektů Steam Greenlight.

Pokud máte pocit, že jste se stali terčem nějakého vtípku, ujišťujeme vás, že Rock Simulator 2014 je skutečná hra. Exkluzivně by měla vyjít pro platformu PC.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama