razer-oznamil-herni-konzoli-budoucnosti
Novinka Razer oznámil "herní konzoli budoucnosti"

Razer oznámil "herní konzoli budoucnosti"

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

26. 6. 2014 15:00

Během včerejší konference Googlu v San Franciscu společnost Razer oznámila novou mini-konzoli, kterou výkonný ředitel Ming-Liang Tan označil za "konzoli budoucnosti".

Reklama

Konzole bude poháněna novou zábavní platformou Android TV a bude streamovat filmy, hudbu a další aplikace. Hlavní důraz však Razer klade na hraní her. Uživatelé budou konzoli moci ovládat prostřednictvím speciální aplikace, která poběží na jakémkoliv tabletu či telefonu s Androidem. K dispozici bude také podpora pro ovládání hlasem.

Razer oznámil "herní konzoli budoucnosti"
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena konzole Razeru zatím nebyla zveřejněna, podle prohlášení společnosti by však měla být "cenově dostupná". Na konzoli pracuje stejný tým, který má na svědomí řadu notebooků Razer Blade, herních tabletů Razer Edge a prototypu modulárního PC Project Christine.

O technické specifikaci konzole zatím nic nevíme, ale vzhledem k tomu, že by se měla začít prodávat ještě tento rok na podzim, nebudeme na ni čekat zase tak dlouho.

Se svou mikro-konzolí na bázi Androidu se Razer vydá ve šlépějích Amazon Fire TV nebo systému Ouya. Zároveň jde o jedno z mnoha zařízení, která budou spolupracovat s Android TV. 

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama