na-vyvoj-hry-star-citizen-se-uz-vybralo-pres-47-milionu-dolaru
Novinka Na vývoj hry Star Citizen se už vybralo přes 47 milionů dolarů

Na vývoj hry Star Citizen se už vybralo přes 47 milionů dolarů

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 6. 2014 23:45 10

Vesmírný simulátor Star Citizen, za nímž stojí Chris Roberts, tvůrce legendární PC hry Wing Commander, pokračuje ve svém úspěšném crowfudingovém tažení. Na vývoj hry, která se už stihla stát nejúspěšnějším crowfundingovým projektem v historii, se už vybralo přes 47 milionů dolarů. Přitom se o dva týdny dříve na účtu Star Citizen nacházelo o milion méně.

Reklama

Abychom obrovský úspěch Chrise Robertse dali do kontextu, zmíníme, že na vývoj akční hry Brutal Legend z roku 2009 potřebovali tvůrci ze studia Double Fine něco kolem 25 milionů dolarů.

Na vývoj hry Star Citizen se už vybralo přes 47 milionů dolarů
i Zdroj: PCTuning.cz

"Za neuvěřitelnou míru podpory vám jako vždy děkuji." uvedl Chris Roberts v příspěvku na internetových stránkách hry. "Tvrdě pracujeme na tom, aby Star Citizen byla speciální hra." 

Další milník Star Citizen nastavili tvůrci na 48 milionů. Pokud se tuto částku podaří vybrat, měli bychom se dočkat Engine Tuning Kitu, což je perk, který nám přinese "vše, co inženýr potřebuje k hlubšímu pohledu do motoru lodi".

V současné době na stránkách hry probíhá hlasování o tom, zdali tvůrci mají pokračovat v bonusech, o nichž budou hlasovat sami hráči. Práci s komunitou má Chris Roberts zkrátka zvládnutou na jedničku a my věříme, že je stejně pečlivý i při tvorbě hry.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama