sharkoon-shark-force-herni-mys-pro-zacinajici-hrace-za-tri-stovky
Novinka Sharkoon SHARK Force – herní myš pro začínající hráče za tři stovky

Sharkoon SHARK Force – herní myš pro začínající hráče za tři stovky

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 6. 2014 15:00 10

Společnost Sharkoon dnes rozšířila svoji nabídku herních periferií o novou cenově dostupnou herní myš pro začínající hráče, která bude k dostání ve čtyřech barvách.

Reklama

Hlavním aktivem myši je zajímavý tvar a zejména stylový design. K dostání budou čtyři barevná provedení a to černá, bílá, jasně zelená a dokonce růžová. Nový přírůstek od Sharkoon je vybaven optickým snímačem s maximálním rozlišením 1600 DPI a 4000 FPS. Rozlišení snímače lze nastavovat pomocí tlačítka na hřbetu myši. Vybrat si můžeme ze třech režimů a to 600, 1000 a 1600 DPI. Zvolený režim je indikován jasem osvětlení snímače. 

Sharkoon SHARK Force – herní myš pro začínající hráče za tři stovky
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Mezi další aktiva, která může myš přes svoji nízkou cenu nabídnout, patří například ergonomická konstrukce či pogumovaný povrch, který by měl zajistit pevnější grip. Gumové je také rolovací kolečko myši. Celkem na ní nalezneme šest tlačítek, mezi nimž nechybí ani dvojice bočních tlačítek pro návrat a posun vpřed. 

Sharkoon SHARK Force – herní myš pro začínající hráče za tři stovky
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Pro dobrý skluz je SHARK Force vybavena PTFE kluzáky. Další sada kluzných ploch je součástí balení. Hmotnost nového herního hlodavce od Sharkoon se pohybuje kolem 160 gramů a do počítače ho lze připojit pomocí pozlaceného USB konektoru, kterým je opatřen 1,8 m dlouhý kabel opletený bužírkou. Podporované operační systémy jsou Windows XP/Vista/7/8.

Hlavním artiklem nové myši by měla být její velice nízká cena. Ke koncovým zákazníkům by se totiž měl produkt dostat za cenu pohybující se kolem 11 euro, tedy přibližně 300 Kč. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama