tvurci-hry-s-t-a-l-k-e-r-chystaji-jeho-duchovniho-nastupce-penize-chteji-vybrat-na-kickstarteru
Novinka Tvůrci hry S.T.A.L.K.E.R chystají jeho duchovního nástupce, peníze chtějí vybrat na Kickstarteru

Tvůrci hry S.T.A.L.K.E.R chystají jeho duchovního nástupce, peníze chtějí vybrat na Kickstarteru

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 6. 2014 14:00 3

Někteří tvůrci sérii S.T.A.L.K.E.R a Metro združení pod hlavičkou West Games, se chystají na duchovního nástupce svých postapokalyptických her. Bude se jmenovat Areal, tedy alespoň pokud se jim na hru podaří sehnat peníze. Prvním pokusem je kampaň na Kickstarteru, kterou se chystají spustit během následujících dvou dní.

Reklama

Areal by měla být zasazena do postapokalyptického světa, který poničil náraz podivného meteoru. Některé z concept artů pak prozrazují, že poničený svět ve hře by neměl být ponurý tak, jak je obvyklé ve většině her, ale opravdu hodně barevný. Až by se člověku chtělo dodat "veselý", jenže to by samozřejmě nebyla pravda. Na hráče bude čekat spousta zmutovaných a hodně nebezpečných zvířat, která budou lačnit po jejich mase. Při boji s každou nestvůrou bude zapotřebí rozdílné taktiky, která se bude opírat třeba i o prostředí, v němž se boj bude odehrávat. 

Tvůrci hry S.T.A.L.K.E.R chystají jeho duchovního nástupce, peníze chtějí vybrat na Kickstarteru
i Zdroj: PCTuning.cz

Při tvorbě nepřátel a soubojů je přitom cílem autorů vytvářet protivníky, jejichž síla se nebude promítat ve zvětšeném ukazateli zdraví, ale v lepší technice boje. Někteří z nich by také měli útočit ve chvíli, kdy hráč bude naprosto nepřipravený, například skokem z koruny stromů.

I přestože ve hře bude příběhová linka, hráči ji budou moci ignorovat a pustit se do otevřeného světa na vlastní pěst. V připravované kampani vývojáři budou požadovat $50.000. V rukávu však mají i několik dalších mezníků. Věřme, že je přispěvatelé pokoří všechny, tahle hra totiž vypadá velice slibně.

Zdroj: KitGuru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama