v-cesku-se-zacal-prodavat-smartphone-huawei-ascend-p7
Novinka V Česku se začal prodávat smartphone Huawei Ascend P7

V Česku se začal prodávat smartphone Huawei Ascend P7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 6. 2014 13:00 7

Na českém trhu se začal prodávat stylový smartphone Huawei Ascend P7. Ve volné distribuci jej v černé a bílé verzi seženete za cenu 9 990 Kč vč. DPH. Operátor Vodafone nabízí telefon zatím jen v černé barvě.

Reklama

Nový smartphone v české kotlině stále populárnější čínské značky, který byl oficiálně představen 7. května v Paříži, navazuje na velmi úspěšný model Ascend P6. Oproti svému předchůdci nabízí vyšší výkon, díky podpoře LTE ultrarychlou konektivitu a ještě preciznější zpracování.

Huawei Ascend P7 má ve výbavě pětipalcový displej s Full HD rozlišením 1 080 × 1 920 px, výkonný přední fotoaparát s rekordním rozlišením osm megapixelů, třinácti megapixelový zadní fotoaparát, 16 GB interní paměti a nejnovější uživatelské rozhraní Emotion UI 2.3. Smartphone je tenký jen 6,5 mm, což znamená, že se může pyšnit titulem nejštíhlejšího LTE mobilu na trhu.

Zahájení prodeje nové vlajkové lodi Huawei podpoří v průběhu června a července na českém trhu vůbec první reklamní kampaň Huawei. Komunikace modelu Ascend P7 bude ve vybraných médiích spojena s osobou hokejisty Jaromíra Jágra.

V Česku se začal prodávat smartphone Huawei Ascend P7
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama