uschovna-zveda-limity-na-7-gb-nove-umi-i-50-gb
Novinka Úschovna zvedá limity na 7 GB, nově umí i 50 GB

Úschovna zvedá limity na 7 GB, nově umí i 50 GB

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 6. 2014 20:30

Úschovna, server pro rychlé posílání velkých dat, přichází s novými limity. Přes Úschovnu lze nyní poslat 7GB zásilku – zdarma, bez registrace a bez omezení rychlosti. A se službou Premium zásilka je možné poslat data až do 50 GB za cenu 40 Kč.

Reklama

„Podle našich statistik je patrné, že se mění potřeby našich uživatelů a že lidé chtějí posílat větší data. Jdeme jim v tom vstříc. Od teď je posílání dat do 7 GB zdarma,“ říká manažer Úschovny Jan Raab s tím, že ostatní parametry služby zůstávají tak, jak jsou uživatelé zvyklí.

Stále tedy platí, že při posílání dat není nutná žádná registrace. Zásilka poslaná přes Úschovnu má platnost 14 dní a každý z příjemců si ji může stáhnout 30krát. Posílané soubory přitom není potřeba zipovat, stačí je prostě přetáhnout myší. Nahrávání a stahování dat je bez omezení rychlosti. Záleží jen na tom, jak rychlé připojení k internetu uživatel má.

„Víme, že jsou uživatelé, kteří pro svou práci potřebují víc. Pro ně jsme připravili službu Premium zásilka, díky které je možné poslat až 50 GB dat najednou,“ uvedl ještě Raab. Cena za poslání zásilky nad 7 GB je při online platbě 40 Kč, při platbě pomocí SMS 50 Kč.

Premium zásilka oproti klasické zásilce nabízí kromě větší kapacity také celou řadu dalších výhod. Počet stažení zásilky je neomezený a doba uložení zásilky je prodloužena na 90 dní. Po nahrání zásilky na Úschovnu je možné ji také rovnou nasdílet na Facebook nebo Twitter.

Úschovna zvedá limity na 7 GB, nově umí i 50 GB
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Úschovna TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama