buffalo-uvadi-na-trh-prenosny-pevny-disk-ministation-air-2-s-wi-fi-a-moznosti-dobijeni-chytrych-zarizeni
Novinka Buffalo uvádí na trh přenosný pevný disk MiniStation Air 2 s Wi-Fi a možností dobíjení chytrých zařízení

Buffalo uvádí na trh přenosný pevný disk MiniStation Air 2 s Wi-Fi a možností dobíjení chytrých zařízení

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 6. 2014 11:30

Společnost Buffalo Technology přichází na trh s novým přenosným pevným diskem MiniStation Air 2 (HDW-PDU3) s bezdrátovým připojením a to ve dvou kapacitních verzích. 

Reklama

Hlavním kladem zařízení je jeho flexibilita užití a absence nutnosti připojování pomocí kabelů. HDW-PDU3 bude k dostání v kapacitách 500 GB a 1 TB a nabídne integrovaný akumulátor s výdrží až 12 hodin. Kromě toho nabídne také vestavěný Wi-Fi modul, který umožňuje vytvoření vlastního hotspotu pro sdílení dat.

Mimoto může disk na cestách posloužit také jako přenosná nabíječka pro dobíjení chytrých zařízení. Primárně se ale stále jedná o přenosný disk, který umožňuje sdílení filmů, videí, fotografií a hudby se zařízeními s podporou DLNA. MiniStation Air 2 umožňuje provozovat až tři souběžné streamy videa v kvalitě HD

Buffalo uvádí na trh přenosný pevný disk MiniStation Air 2 s Wi-Fi a možností dobíjení chytrých zařízení
i Zdroj: PCTuning.cz

Disk má také nové uživatelské rozhraní, které může být zobrazeno chytrými zařízeními s iOS a Android, notebooky i počítači. Pokud nevyužijete bezdrátové připojení, můžete zařízení k PC, notebooku či Mac zařízení připojit pomocí portu USB 3.0. MiniStation Air 2 je kompatibilní se všemi běžnými operačními systémy včetně Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP a Mac OS 4/10-09/10. 

Cena 500GB varianty MiniStation Air 2 byla stanovena na 89,99 liber s DPH (3 100 Kč), zatímco za 1 TB variantu zaplatíme 114,99 liber (4 000 Kč). 

Zdroj: HardwareHeaven

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama