pocitace-acer-veriton-z4-a-n-kompaktni-firemni-pc-s-procesory-haswell
Novinka Počítače Acer Veriton Z4 a N – kompaktní firemní PC s procesory Haswell

Počítače Acer Veriton Z4 a N – kompaktní firemní PC s procesory Haswell

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 6. 2014 12:00

Společnost Acer dnes představila nové počítače Veriton řady Z4 a N. Obě řady se můžou pochlubit velice kompaktním provedením a bezpečnostními technologiemi a jsou tedy ideálními nástroji pro malé i větší firmy. 

Reklama

Prvním představená řada je Veriton Z4. PC této série mají formu All-in-One systému, který je vybaven 23palcovým monitorem. Ten umožní náklon v rozmězí od -5 do 30°. Monitor je možné umístit také na stěnu pomocí VESA držáku. Všechny modely této řady by měly být vybaveny procesory Intel Core 4. generace, tedy procesory architektury Haswell. Displej systému je desetibodový multidotykový a je překrytý sklem od kraje ke kraji. 

Počítače Acer Veriton Z4 a N – kompaktní firemní PC s procesory Haswell
i Zdroj: PCTuning.cz

 

PC řady Veriton Z iN jsou vybaveny platformou TPM 1.2, která zlepšuje jeho zabezpečení. Společně se systémem je dodáván také nástroj Acer Office Manager, který by měl zejména malým firmám umožnit implementaci zásad zabezpečení a sledování veškerého hardware a IT majetku. 

Druhou novou řadou PC zaměřenou na firemní klientelu jsou modely Veriton N. Jedná se o kompaktní mini-PC umístěná do miniaturní šasi s objemem 1 litr. Tato PC jsou vybavena podobně jako Veriton Z4. Dočkat bychom se tedy měly procesoru Intel Core 4. generace. Výhodou systému jsou právě jeho rozměry, díky nimž může být PC instalováno i do malých prostor. Zajímavostí mohou být pro některé uživatele také vestavěné reproduktory

Počítače Acer Veriton Z4 a N – kompaktní firemní PC s procesory Haswell
i Zdroj: PCTuning.cz

 

PC Veriton Z4 je možné umístit na stůl do svislé i vodorovné polohy, nebo ho případně přidělat na zeď nebo na zadní stranu monitoru pomocí systému VESA po připojení ke stojanu ErgoStand. PC má také modulární konstrukci, která se skládá z modulu se samotnými komponentami a z volitelného modulu se vstupy a výstupy či PCIe kartou. Vybrat si tak bude možné mezi různými výstupy z PC. Třetí volitelný modul rozšíří PC o optickou mechaniku nebo druhý pevný disk

Obě dvě řady kompaktních kancelářských PC dorazí na český a slovenský trh v průběhu července. Ceny jednotlivých modelů zatím známy nejsou a budou se samozřejmě měnit v závislosti na zvolené konfiguraci.

Zdroj: TZ Acer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama