pri-nakupu-vybrane-zakladni-desky-asus-a-procesoru-intel-muzete-usetrit-az-1200-kc
Novinka Při nákupu vybrané základní desky Asus a procesoru Intel můžete ušetřit až 1200 Kč

Při nákupu vybrané základní desky Asus a procesoru Intel můžete ušetřit až 1200 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 6. 2014 12:15 2

Asus ve spolupráci se společností Intel spustil unikátní akci, díky níž mohou zájemci o základní desky s chipsetem Z97 ušetřit až 1200 Kč, resp. 45 euro. Stačí v období od 6. června do 7. července (na jednu fakturu) zakoupit jakoukoli základní desku Asus založenou na čipové sadě Intel Z97 a k ní si zároveň pořídit jeden ze dvou vybraných procesorů Intel (Core i5-4670K nebo Core i7-4770K). Tchawjanská firma také nově zavedla pro vybrané základní desky službu Pick-up & Return. Výhodou této prémiové služby je rychlý servis pomocí online formuláře a transport produktu přímo od zákazníka do servisu a zpět na náklady výrobce.

Reklama

V případě nákupu desky a procesoru Intel Core i5-4670K dostanou zákazníci zpět 1000 Kč (cca 35 euro). Jestliže si společně s deskou pořídí procesor Intel Core i7-4770K, bude jim vyplaceno zpět na účet dokonce 1200 Kč (45 euro). O peníze se mohou zákazníci přihlásit nejdříve 30 dní a nejpozději 60 dní ode dne nákupu a to prostřednictvím jednoduchého online formuláře.

Lidé také mohou nově  využít u vybraných základních desek službu Pick-up & Return. Kdykoli se deska pokazí, zákazník už nemusí případné reklamace řešit v místě nákupu s prodejcem, ale odbaví ji snadno za několik minut pomocí online formuláře. Tato prémiová služba je vyhrazena pro herní základní desky řady ROG a odolné modely řady TUF s pětiletou zárukou.

K využití služby Pick-Up & Return je třeba se zaregistrovat a stát se členem skupiny Asus VIP.

Poté stačí nahrát doklad o koupi produktu do jednoho měsíce na této adrese. Podmínkou uplatnění služby Pick-up & Return je zakoupení vybraných modelů základních desek po 1. 1. 2014 včetně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama