nejvetsi-videoherni-sbirka-muze-byt-vase-vydrazit-ji-muzete-na-serveru-gamegavel
Novinka Největší videoherní sbírka může být vaše, vydražit ji můžete na serveru GameGavel

Největší videoherní sbírka může být vaše, vydražit ji můžete na serveru GameGavel

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 6. 2014 13:00 15

Největší sbírka videoher zapsaná do Guinnessovy knihy světových rekordů obsahuje více jak 11.000 titulů. Jejím vlastníkem je Michael Thomasson, nyní však může být vaše - pokud tedy máte spoustu peněz a samozřejmě i místo, kam ji uložit.

Reklama

Kolekce obsahuje všech 10.607 her, které byly zapsány do Guinnessovy knihy rekordů 3. prosince 2012 plus 400 dalších her, které Michael Thomasson vydražil a nakoupil až poté. Guinnessova kniha rekordů přitom nepočítá duplikátní kopie, takže máte jistotu, že každá hra je naprostý unikát.

Největší videoherní sbírka může být vaše, vydražit ji můžete na serveru GameGavel
i Zdroj: PCTuning.cz

V dražbě na serveru GameGavel je v současné době 15 příhozů, po nichž je aktuální cena sbírky $90.251. Do konce aukce však zbývá ještě 8 dní. Znalci přitom odhadují, že konečná cena sbírky může být i 10x vyšší.

Vedle tradičních herních konzolí jako je Xbox obsahuje Thomassonova sbírka také vzácné herní systémy jako je Casio Loopy a Appla Pippin. Součástí sbírky je také originální certifikát Guinnessovi knihy rekordů a celoživotní předplatné magazínu Retro Magazine včetně všech již vyšlých výtisků.

Dobrá čtvrtina kolekce, tedy přibližně 2750 her sbírky je originálně zabaleno. Více jak 8300 her je potom zcela kompletní včetně původní krabice a manuálu. Tak co, jdete do toho?

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama