nova-platforma-galaxy-v-multiplayeru-propoji-hry-koupene-na-steamu-a-gogu
Novinka Nová platforma Galaxy v multiplayeru propojí hry koupené na Steamu a GOGu

Nová platforma Galaxy v multiplayeru propojí hry koupené na Steamu a GOGu

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

6. 6. 2014 14:00

Služba GoodOldGames prodává staré herní klasiky upravené tak, aby nám bez problémů běžely na nových operačních systémech. Vedle toho nám umožňuje nákup nezávislých her a podle nejnovějších zpráv bychom si díky ní mohli zahrát multiplayer společně s hráči na Steamu i GOGu. 

Reklama

Nová platforma se bude jmenovat GOG Galaxy a vedle již zmiňovaného propojení multiplayeru by uživatelům GOGu měla ulehčit život tím, že za ně bude automaticky updatovat hry. Doposud totiž z GOGu musíte každý update stahovat a instalovat manuálně. Samozřejmě pokud nebudete mít o automatické updaty zájem, můžete si je dál stahovat ručně. Po přihlášení do systému GOG však už budete stahovat verzi hry včetně nejnovějších updatů. Další příjemnou funkcí GOG Galaxy by měla být možnost hrát singleplayer kdykoliv off-line jak je tomu u Steamu. 

Jedinou překážkou nyní je realizace propojení jednotlivých platforem. Aby to fungovalo, CD projekt bude muset toto řešení vždy dohodnout s konkrétním vývojářem. První vlaštovkou je samozřejmě vlastní projekt společnosti. Jedná se o karetní RPG hru The Witcher: Adventure Game, do jejíž bety se můžete přihlásit zde.

Zdroj: Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama