ea-zavira-mythic-entertainment-tvurce-free-to-play-rebootu-dungeon-keeper
Novinka EA zavírá Mythic Entertainment, tvůrce free-to-play rebootu Dungeon Keeper

EA zavírá Mythic Entertainment, tvůrce free-to-play rebootu Dungeon Keeper

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

5. 6. 2014 12:30 3

EA se před několika dny rozhodla pro překvapivý krok, který může být zadostiučiněním pro všechny odpůrce free-to-play her, zavřela totiž studio Mythic Entertainment (nebo EA Mythic). To má na svědomí špatně přijatý reboot Dungeon Keepera.

Reklama

Dungeon Keeper však nebyl jediným projektem v životě Mythicu. Před často skloňovaným přešlapem studio Mythic vytvořilo například průkopnické MMORPG Dark Age of Camelot (2001), nebo Warhammer Online: Age of Reckoning, taktéž zajímavé MMORPG z roku 2008.

EA zavírá Mythic Entertainment, tvůrce free-to-play rebootu Dungeon Keeper
i Zdroj: PCTuning.cz

Oznámení o uzavření studia poslalo EA serveru Kotaku. Stálo v něm: "Uzavíráme EA Mythic z Fairfaxu ve Virginii, jelikož vývoj mobilních her přesouváme do jiného studia. Se všemi zaměstnanci spolupracujeme při hledání nových pracovních příležitostí a to jak v rámci EA, tak i v jiných společnostech."

Dungeon Keeper se nám sice ani trochu nezamlouval, ovšem Dark Age of Camelot byla pecka, na kterou nikdy nezapomeneme. Proto všem talentům z Mythicu přejeme, aby se rychle uchytili a opět dostali možnost ukázat, co v nich je.

Zdroj: TouchArcade

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama