bem-wireless-speaker-band-maly-prenosny-reproduktor-na-ruku
Novinka Bēm wireless Speaker Band – malý, přenosný reproduktor na ruku

Bēm wireless Speaker Band – malý, přenosný reproduktor na ruku

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

26. 5. 2014 09:00 7

Tzv. nositelná zařízení, mezi něž se řadí chytré hodinky a fitness trackery, se pomalu ale jistě stávají běžným zbožím. Společnost bēm wireless nyní přichází se svým nositelným zařízením, které sice má podobu náramku, ale jeho účel je někde zcela jinde.

Reklama

Jedná se totiž o malý, přenosný reproduktor, který byl pojmenován jednoduše jako Speaker Band. Reproduktor je možné umístit na zápěstí jako běžné hodinky. Zařízení sice vypadá jako hodinky, ale není vybaven displejem. Místo něho je na vrchu zařízení mřížka, pod níž je ukryt samotný reproduktor. 

Bēm wireless Speaker Band – malý, přenosný reproduktor na ruku
i Zdroj: PCTuning.cz

Speaker Band má hranatý tvar, plastový povrch s kovovou mřížkou reproduktoru a kožený řemínek. Na pravé straně náramku jsou umístěna tlačítka pro přepínání skladeb a pozastavení přehrávané hudby. U řemínku se dále nachází tlačítko vypnutí a micro USB konektor. K dostání bude v šesti výrazných barvách včetně černé, červené, zelené, bílé, šedé a tyrkysové. 

Zařízení je výhodné především v situacích, kdy například pracujete na zahradě, jdete sportovat či vaříte oběd a chcete si pustit nějakou hudbu, aniž byste museli nosit sluchátka. Náramek nemá žádnou vlastní vnitřní paměť, pro přehrávání hudby ho tedy musíme propojit s chytrým telefonem či tabletem. Kompatibilní je i s produkty Apple. Komunikace mezi náramkovým reproduktorem a daným zařízením probíhá pomocí bezdrátové technologie Bluetooth

Bēm wireless Speaker Band – malý, přenosný reproduktor na ruku
i Zdroj: PCTuning.cz

Výdrž Speaker Band by měla dosahovat přibližně šesti hodin. Nabíjení probíhá pomocí USB kabelu. Náramek má také vestavěný mikrofon, poslouží tedy i jako handsfree. Bēm wireless Speaker Band má cenu 49,99 dolarů (1 000). U nás zatím bohužel k vidění není. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama