vylepsena-verze-htc-one-m8-bude-mit-kryt-vyrobeny-z-kompozitu-hliniku-a-tekuteho-kremiku
Novinka Vylepšená verze HTC One M8 bude mít kryt vyrobený z kompozitu hliníku a tekutého křemíku

Vylepšená verze HTC One M8 bude mít kryt vyrobený z kompozitu hliníku a tekutého křemíku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 5. 2014 13:00

Prémiový model HTC se blýskne displejem s ultravysokým rozlišením a výkonným procesorem Snapdragon, ale neméně zajímavý bude i tím, že nabídne šasi vyrobené z kompozitu hliníku s tekutým křemíkem.

Reklama

Tchajwanský výrobce práce na prémiovém modelu One M8 zatím nepotvrdil, podle tipstera @evleaks jde ale v podstatě o hotovou věc. Hlavním tahákem připravovaného HTC má být špičkový 5,5" displej s ultravysokým rozlišením QHD 1 440 × 2 560 obrazových bodů a čtyřjádrový procesor Snapdragon 805 od firmy Qualcomm s taktem 2,5 GHz. Sekundovat mu mají 3 GB operační paměti a 16 GB vnitřní paměti. A počítat máme i s LTE-A Cat. 6, a tedy podporou teoretické rychlosti přenosu dat až 300 MB/s, a voděodolnou konstrukcí. Smartphone má mít také duální fotoaparát.

Už představený model One M8 nasadil cenu hodně vysoko (prodává se kolem 18 tisíc Kč s DPH). U vylepšené verze lze proto očekávat cenovku vysoko přes 20 tisíc korun.

Zatím nepadly žádné informace o datu představení telefonu. Nejpravděpodobněji se ale jeví, že se tak stane v září, krátce před tím, než Apple oficiálně odhalí svůj iPhone 6.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama