nejlepsi-hrac-karetni-hry-hearthstone-dostane-na-blizzconu-100-000
Novinka Nejlepší hráč karetní hry Hearthstone dostane na BlizzConu $100,000

Nejlepší hráč karetní hry Hearthstone dostane na BlizzConu $100,000

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 5. 2014 14:00 6

Společnost Blizzard Entertainment oznámila, že na finanční odměny Mistrovství světa v karetní hře Hearthstone uvolní $250.000. V příspevku na internetových stránkách hry Blizzard dále uvedl, že vítěz prvního místa si domů odnese rovných $100.000.

Reklama

Mistrovství světa v Hearthstone: Heroes of Warcraft se bude konat na Blizzconu. Pokud byste se ho chtěli zůčastnit, budete se muset kvalifikovat prostřednictvím samostatné kvalifikace v Americe, v Evropě, v Číně a nebo v Koreji/Tchaj-wanu. Podmínky pro postup z kvalifikace se liší region od regionu, v základu ale budete muset být nejlepším ze 4 hráčů v žebříčku hodnocených her. O podmínkách kvalifikace v jednotlivých regionech najdete na stránkách hry.

Nejlepší hráč karetní hry Hearthstone dostane na BlizzConu $100,000
i Zdroj: PCTuning.cz

Čtyři hráči z každé ze čtyř zmiňovaných oblastí postoupí na Mistrovství světa v Hearthstone, kde se utkají každý proti každému. Hráč na druhém místě bude odměněn $50.000, za třetí a čtvrté místo je vypsaná odměna $15.000, páté až osmé místo si domů poveze $7.500 a hráči na devátém až šestnáctém místě se budou muset spokojit s "pouhými" $5.000. Vedle toho bude Blizzard hradit náklady na cestování a ubytování všech finalistů.

Hearthstone: Heroes of Warcraft je karetní free-to-play hra, která je v současné době dostupná pro PC a iOS. Do hry se prozatím přihlásilo více jak 10 milionů hráčů, přičemž ještě tento rok by mělo dojít i na verzi pro Android, která hráčskou základnu ještě rozšíří. 

BlizzCon 2014 se bude konat v Anaheim Convention Center v Anaheimu v Kalifornii 7. až 8. listopadu.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama