chytre-hodinky-motorola-moto-x-uz-zacatkem-cervna-za-necelych-7-000-kc
Novinka Chytré hodinky Motorola Moto X už začátkem června za necelých 7 000 Kč

Chytré hodinky Motorola Moto X už začátkem června za necelých 7 000 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 5. 2014 09:00

Nejkrásnější chytré hodinky s Androidem se začnou prodávat na začátku července za cenu 249 eur, v přepočtu 6 850 Kč. Informoval o tom technologický web gsmarena.com

Reklama

Podle dosud zveřejněných snímků jsou Moto 360 opravdu elegantní hodinky klasických tvarů. V různých provedeních budou v prodeji od letošního léta. Zpočátku ale jen ve Spojených státech. Detaily výbavy jsou prozatím tajemstvím. Z prvních informací víme, že se jedná o chytré hodinky s kulatým OLED displejem, které využívají novou platformu Android Wear a budou podporovat fitness funkce pro měření tělesného stavu.

Tělo Moto 360 by mělo být vyrobeno z kvalitní oceli, stejně jako náramek, který ale může být i kožený a dostupný v několika barvách. Nabíjení by mělo být obstaráváno bezdrátově, krásný design hodinek tak nebude hyzdit dobíjecí konektor. Nesetkáme se tu ani s fotoaparátem, jenž podle dřívějšího vyjádření tvůrců na hodinkách stejně nikdo nechce.

Kompletní specifikace Moto 360 bude odhalena na vývojářské konferenci Google I/O, která se koná 25. června. Nedlouho poté se hodinky začnou prodávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama