nzxt-predstavilo-vlastni-softwarovy-nastroj-pro-kompletni-monitorovani-pc-ktery-je-zdarma
Hardware Novinka NZXT představilo vlastní softwarový nástroj pro kompletní monitorování PC, který je zdarma

NZXT představilo vlastní softwarový nástroj pro kompletní monitorování PC, který je zdarma

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

22. 5. 2014 11:30 2

Společnost NZXT známe spíše z oblasti výroby chladících prvků a počítačových skříní, nyní však zavítala i do segmentu software a vyvinula software pro monitorování hardware nazvaný jednoduše "CAM".

Reklama

Podle slov vývojářů je tento software "více než pouhý nástroj pro sledování hardware", měl by totiž být jakýmsi společníkem vašeho PC. A co vlastně nabízí? CAM poskytuje kompletní sadu funkcí pro monitorování vašeho PC a jeho komponent v moderním uživatelském rozhraní. Kromě tradičních faktických informací o vašem PC poskytuje také řadu grafů, které v reálném čase mapují stavy a teploty CPU, GPU, ventilátorů a dalších komponent. Navíc je software vybaven centrem oznámení, které upozorňuje uživatele na jakékoliv hrozící problémy například s přehříváním některých komponent.  

NZXT představilo vlastní softwarový nástroj pro kompletní monitorování PC, který je zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Od příštího měsíce by se CAM měl dočkat také plné mobilní a cloudové integrace, která umožňuje sledovat stav vašeho PC i na dálku. Prostředí software tak můžete promítat stav vašeho PC na vašem smartphonu nebo tabletu na cestách nebo i doma. CAM je k dostání pro operační systémy Windows 7 a novější a jeho instalační soubor má 61 MB. Od příštího měsíce by měly být vydány i aplikace pro Android a iOS umožňující monitorování na dálku. Hlavním aktivem tohoto nástroje je to, že je zdarma ke stažení.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama