fifa-world-vstoupila-do-otevrene-bety-zahrat-si-ji-tak-muzete-i-vy
Novinka FIFA World vstoupila do otevřené bety, zahrát si ji tak můžete i vy!

FIFA World vstoupila do otevřené bety, zahrát si ji tak můžete i vy!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

21. 5. 2014 16:00 1

Po limitovaném testování přechází free-to-play hra FIFA World do otevřené bety. Po několika limitovaných testech si ji mohou zahrát hráči z celého světa. Stačí si ji stáhnout ze služby Origin. 

Reklama

Za free-to-play hrou FIFA World stojí kanadská pobočka EA. Ta svůj nejnovější počin popisuje jako hru "s HD konzolovou hratelností", kterou si budete moci zahrát na téměř každém herním zařízení. Z pohledu EA Kanada to znamená plynulý běh hry na průměrném notebooku či počítači (přesné hardwarové nároky hry uveřejňujeme níže). 

FIFA World by měla podporovat velice oblíbený fantasy mód FIFA Ultimate Team a také ovládání gamepadem. V současné době nabízí hra přes 16.000 hráčů z více jak šesti set fotbalových klubů napříč 30 skutečnými a plně licencovanými ligami. Co se týče ostatních herních módů, těšit se můžete ještě na sezónu, turnaje, výzvy, nebo mače na pozvání, ve kterých se budete moci utkat se svými přáteli.

V současné době je do hry zaregistrováno více jak 1.5 milionu lidí. O kolik toto číslo do budoucna vyroste je zatím ve hvězdách, ale dá se očekávat, že hra bude (z ekonomického hlediska) úspěšná.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama