vertu-pripravuje-svuj-nejvykonnejsi-dotykovy-smartphone
Novinka Vertu připravuje svůj nejvýkonnější dotykový smartphone

Vertu připravuje svůj nejvýkonnější dotykový smartphone

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 5. 2014 22:00 5

Výrobce luxusních mobilních telefonů Vertu zanedlouho představí svůj nejvybavenější model. Výbava tentokrát bude zahrnovat čtyřjádrový procesor od Qualcommu a velký dotykový displej s Full HD rozlišením.

Reklama

Výrobce luxusních telefonů Vertu připravuje svůj dosud nejlepší model. Jmenovat se bude Signature Touch a výkonem by se měl rovnat třeba špičkovému Samsungu Galaxy S4.

Dotykový displej nového Vertu má rozlišení Full HD 1 080 × 1 920 pixelů, vyplývá z výsledků benchmarku AnTuTu. Výrobce dále nabídne třináctimegapixelový fotoaparát, který doplní dvoumegapixelový přední fotoaparát, 2 GB RAM a 16 GB vestavěné paměti pro data. Operační systém Android 4.4.2 KitKat tu pohání prověřený Snapdragon 800, který známe třeba z Nexusu 5, na taktu 2,26 GHz.

Nový model Vertu by se v prodeji mohl objevit už brzy. Přesný termín uvedení na trh ale v tuto chvíli znám není. Cenu luxusního Touch Signature zvýší hodnotné materiály, použité na krytu, a nadstandardní servis, kam spadá i exkluzivní asistenční telefonní linka Conciérge. Cena smartphonu bude jistě vysoká, nejlevnější Vertu stojí více než 140 000 korun.

Nejznámějším majitelem Vertu (konkrétně modelu Constellation Quest) v Česku je pražský kmotr Roman Janoušek, který řídil opilý, srazil ženu a prchal před policisty. Na Slovensku jeden kousek značky Vertu (model Ayxta) vlastní lidový premiér Fico.

Zdroj: GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama