msi-w8-nova-herni-mys-serie-gaming-s-5600-dpi
Novinka MSI W8 – nová herní myš série Gaming s 5600 DPI

MSI W8 – nová herní myš série Gaming s 5600 DPI

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 5. 2014 09:00 2

Pokud jste si mysleli, že je série Gaming od MSI spjatá pouze s herními notebooky, grafickými kartami a základními deskami, byli jste na omylu, protože tato série nabízí i některé herní periferie, mezi které se řadí i nová herní myš MSI W8. 

Reklama

Tato myš je ryze herní, o čemž svědčí i její laserový snímač ADNS-9500, který nabídne rozlišení až 5600 DPI. DPI lze přepínat za pomoci tlačítka tzv. on-the-fly. Frame rate snímače dosahuje hodnoty až 11750 fps. Rozměry myši jsou 155 × 220 × 65 mm (š×d×v) a má oboustrannou konstrukci, což znamená, že ji mohou využívat jak praváci, tak leváci. Vzhledem nový přírůstek připomíná třeba konkurenční Sharkoon Drakonia. Myš má černý lesklý nástřik a pogumované boční plochy, které zajišťují pevný grip.

MSI W8 – nová herní myš série Gaming s 5600 DPI
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Na jejím těle je umístěno celkem 8 tlačítek, která jsou plně programovatelná. Pokud Vám nevyhovuje její defaultní hmotnost 150 gramů, můžete ji zvětšit pomocí třech 10g a jednoho 5g závažíčka. Jedná se o herní myš, dočkáme se tedy i přiloženého herního software určeného přímo pro tento model, který umožňuje vytvářet a ukládat makra a profily. Právě k ukládání maker a profilu by měla sloužit vestavěná ROM paměť o kapacitě 128 kb. Jak bývá u herních periferií zvykem, i W8 je vybavena kabelem opleteným bužírkou s USB konektorem, který je pozlacený. 

MSI W8 – nová herní myš série Gaming s 5600 DPI
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Jediné, co zatím MSI o myši neodtajnilo, je cena W8 Gaming. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama