servery-bohemia-interactive-hacknuty-zdrojovy-kod-day-z-ukraden
Novinka Servery Bohemia Interactive hacknuty, zdrojový kód Day Z ukraden!

Servery Bohemia Interactive hacknuty, zdrojový kód Day Z ukraden!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

15. 5. 2014 17:00 15

Zanedouho poté, co se neznámý hacker na fórech pochlubil screenshoty, které měly dokazovat, že se mu podařilo hacknout servery a ukrást zdrojový kód populární hry Day Z, přišla Bohemia Interactive s oficiálním prohlášením, které tuto skutečnost potvrdilo.

Reklama

Sdělení o hacknutí serverů společně se screenshoty a přesným popisem toho, jak se na servery Bohemia Interactive nabourat, bylo uveřejněno na fóru Reddit pod jménem DevDomo. Kvůli obsahu bylo pochopitelně okamžitě smazáno.

Servery Bohemia Interactive hacknuty, zdrojový kód Day Z ukraden!
i Zdroj: PCTuning.cz

Bohemia Interactive útok hackera v současné době zkoumá. Jejím hlavním cílem je přijít na to, zdali byla ukradena nějaká uživatelská data a zdali hacker nějakým způsobem neovlivnil budoucí vývoj hry. Nehledě na výsledek šetření Bohemia Interactive však bude situace kolem krádeže zdrojového kódu DayZ velmi znepokojují. Útok by totiž mohl vést k dalšímu hackování nebo k většímu výskytu exploitů. 

DayZ byl původně mod pro hru ArmA 2. Vzhledem k jeho obrovské popularitě se Bohemia Interactive rozhodla vydat ho jako samostatně stojící hru. Ta se nyní prodává na Steamu v Early Access fázi. Doposud si ji koupilo více jak 2 milionů hráčů.

Zdroj: IGN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama