fujitsu-floral-kiss-modni-notebook-pro-damy
Novinka Fujitsu Floral Kiss – módní notebook pro dámy

Fujitsu Floral Kiss – módní notebook pro dámy

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 5. 2014 12:00

Před nedávnem uvedlo Fujitsu na trh notebook zaměřený zejména na seniory, nyní přichází se vzhledově atraktivním notebook Floral Kiss, který cílí především na spotřebitele ženského pohlaví.

Reklama

Notebook by měl cílit na ženy ve věku mezi 20 a 30 lety. Tomu odpovídá i vzhled, kterému dominuje kombinace stylového lesklého nástřiku v kombinaci s barevnými prvky. Dámy si budou moci vybrat mezi čistě bílou variantou s hnědými prvky a nebo červenou verzí s béžovými prvky. Aby vypadal notebook ještě více holčičí, přidalo Fujitsu na zapínací tlačítko třpytivé "drahokamy".

Fujitsu Floral Kiss – módní notebook pro dámy
i Zdroj: PCTuning.cz

Displej notebooku má úhlopříčku o velikosti 13,3 palce a může se pochlubit rozlišením Full HD, tedy 1920 × 1080 pixelů. Zařízení je založené na procesoru Intel Core i5-4200U s frekvencí 1,6 GHz společně se 4 GB pamětí. Mezi další komponenty patří 500GB pevný disk a DVD Super Multi mechanika. 

Fujitsu Floral Kiss – módní notebook pro dámy
i Zdroj: PCTuning.cz

Konektivita notebooku zahrnuje trojici portů USB 3.0, gigabitový ethernetový port a bezdrátová připojení Wi-Fi a Bluetooth 3.0 + HS. Při připojení externího zobrazovacího zařízení slouží výstup HDMI. Nechybí ani slot pro vložení SD karty a webová kamera v rámu displeje, která má rozlišení 0,92 Mpx. Floral Kiss je dále vybaven předinstalovaným 64bitovým operačním systémem Windows 8.1 společně s kancelářským balíkem Office Home and Business. Mezi další předinstalovaný software by měly patřit aplikace, které jsou opět zaměřeny na ženy a jejich zájmy.

Notebook bude od 23. května k dostání za cenu 1865 dolarů (37 500 Kč), ale zatím bohužel pouze v Asii. 

Zdroj: 12

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama