zahodte-hloupe-telefony-motorola-pro-vas-ma-levnou-novinku-moto-e
Novinka Zahoďte hloupé telefony. Motorola pro vás má levnou novinku Moto E

Zahoďte hloupé telefony. Motorola pro vás má levnou novinku Moto E

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 5. 2014 13:00 4

Americká společnost Motorola oficiálně představila nový levný smartphone. V cenově dostupné třídě chytrých mobilů nabídne nejnovější operační systém Android 4.4.2 KitKat a dvoujádrový procesor.

Reklama

Novinka Moto E se zařadí pod model Moto G. Jde tedy o jednodušší smartphone, který nabízí 4,3" displej s qHD rozlišením a jemností 256 pixelů na palec, jehož ochranu zajišťuje sklo Gorilla Glass 3 od Corningu. Procesor je dvoujádrový Snapdragon 200 taktovaný na 1,2 GHz. Paměť RAM má kapacitu 1 GB a velikost uživatelské paměti je 4 GB. Komu by to bylo málo, může využít paměťových karet formátu microSD.

Telefonu nechybí podpora datových přenosů HSPA+ nebo WiFi. Bluetooth je ve verzi 4.0. Samozřejmostí je GPS navigace a podpora systému Glonass. Další výbava zahrnuje pětimegapixelový hlavní fotoaparát (blesk chybí) a 1,3megapixelový přední foťák.  Baterie s kapacitou těsně pod 2 000 mAh (1 980 mAh) vydrží podle výrobce den provozu. Smartphone používá operační systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat, což nám je hodně sympatické.

Motorola Moto E se začíná prodávat v Indii a Spojených státech. Cena začíná na 129 dolarech, v přepočtu zhruba 2 570 Kč. V Německu je cena stanovena na 119 eur včetně daně, což je na naše 3 260 Kč. Dostupnost telefonu v dalších zemích ale zatím nebyla upřesněna.

Zdroj: Droid-Life

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama