tesoro-chysta-na-veletrhu-computex-2014-predstaveni-nekolika-novych-produktu
Novinka Tesoro chystá na veletrhu Computex 2014 představení několika nových produktů

Tesoro chystá na veletrhu Computex 2014 představení několika nových produktů

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 5. 2014 20:00 2

Americká společnost Tesoro se chystá vydat několik nových herních periferií a představit by je měla v rámci nadcházejícího veletrhu Computex 2014, který se bude konat od 3. do 7. června v Taipei. 

Reklama

Během veletrhu by měly být představeny nové produkty, jako je například klávesnice Tizona Elite G2NFL, která je vybavena 80% mechanických kláves a plným LED podsvícením všech kláves s možností libovolného výběru jeho barev. K vidění bude také přídavný numpad s mechanickými spínači kláves Tizona Elite Numpads G2NFLP, který nabídne taktéž libovolné podsvícení všech kláves. Představena bude také zcela nová mechanická klávesnice Excalibur G7NL, která se pochlubí vestavěnou pamětí, možností nahrávání maker, LED podsvícením a solidní cenou.   

Tesoro chystá na veletrhu Computex 2014 představení několika nových produktů
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Kromě klávesnic představí Tesoro také nový model své populární myši Shrike s označením V2. Myš se pochlubí novými barvami, povrchem a také vnitřními komponentami. Vylepšení se dočkala také myš Tesoro Gandiva, která bude taktéž k vidění. Představená bude také dvojice herních headsetů Tesoro Kuven Pro a Olivant. První zmíněný model je nástupcem headsetu Tesoro Kuven s 5.1 zvukem, zatímco Olivant jsou první sluchátka do uší, neboli tzv. pecky od Tesoro. Zajímavostí sluchátek Olivant je také fakt, že by měla být vybavena dvojitým měničem o velikosti 15 a 7 mm.  

Tesoro chystá na akci prezentovat také svoji novou technologii plného barevného podsvícení mechanických kláves. Tato technologie umožňuje uživateli výběr podsvícení každé jednotlivé klávesy v celém rozsahu RGB spektra. V neposlední řadě by měly být představeny také první herní počítačové skříně z dílny Tesoro

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama