diablo-3-si-zahrajete-i-na-xbox-one-slibuje-blizzard
Novinka Diablo 3 si zahrajete i na Xbox One slibuje Blizzard

Diablo 3 si zahrajete i na Xbox One slibuje Blizzard

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 5. 2014 12:00 2

Společnost Blizzard potvrdila, že jejich RPG hit Diablo 3 poputuje i na Xbox One. Vlastníci této konzole se přitom mohou těšit rovnou na Ultimate Evil Edici, která bude obsahovat hru Diablo 3 a nedávno vydaný datadisk Reaper of Souls. Diablo 3: Ultimate Edition by si však měli užít i majitelé Xbox 360, PlayStation 3 a PlayStation 4.

Reklama

Ještě mnohem zajímavější je informace, že uložené pozice ze hry pro Xbox 360 se hráči budou moci převést na Xbox One, což platí i pro konzole PS3 a PS4.

Velikým tahákem Ultimate Evil Edition bude hlavně možnost zahrát v co-operativním multiplayeru až ve 4 hráčích. Přídavkem byl do hry vpraven nový Apprentice mód, díky němuž se vyrovnají rozdíly v síle jednotlivých spolubojovníků.

Diablo 3 si zahrajete i na Xbox One slibuje Blizzard
i Zdroj: PCTuning.cz

Poslední novinkou Diablo 3: Ultimate Evil Edition by měl být e-mailový systém umožňující hráčům rozesílat a přijímat dárky mezi přáteli.

Diablo 3: Ultimate Evil Edition by v Severní Americe měla dorazit na pulty obchodů 19. srpna, kde by měla stát $59.99 (Xbox One a PS4 verze)/$39.99 (X360 a PS3 verze). Datum vydání hry v Evropě zatím není známo a to samé se týká i její ceny. Což vzhledem k dostupnosti nové konzole od Microsoftu není až takový problém...

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama