lg-predstavilo-trio-tabletu-g-pad
Novinka LG představilo trio tabletů G Pad

LG představilo trio tabletů G Pad

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 5. 2014 16:00 1

Nedávno vydaný tablet G Pad 8.3 (u nás známý pod označením V500) od LG se dočkal třech nových sourozenců se 7palcovým, 8palcovým a 10palcovým displejem.

Reklama

Na přání zákazníků se LG rozhodlo kromě 8,3palcové varianty tabletu G Pad vydat také tři další kolegy s velikostmi úhlopříček 7, 8 a 10,1 palců. Dnes korejská společnost představila celou tuto sestavu. Označení jednotlivých modelů jsou LG G Pad 7.0, G Pad 8.0 a G Pad 10.1. Tato označení až moc nápadně připomínají označení tabletů Samsung Galaxy Tab. 

LG představilo trio tabletů G Pad
i Zdroj: PCTuning.cz

 

LG bohužel odhalilo pouze první fotografie nových přírůstků do řady G Pad, nikoliv jejich přesné specifikace. Dočkat bychom se ale měli, podobně jako u nedávno vydaného G Pad 8.3, displejů s rozlišením minimálně 1920 x 1200 obrazových bodů, quad-core SoC Snapdragon 600, 2 GB RAM a 16GB vnitřního úložiště s možností rozšíření pomocí microSD karty. 

LG představilo trio tabletů G Pad
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zda budou nové modely vybaveny novou verzí Android 4.4 KitKat zatím jasné není. Známy nejsou přirozeně ani ceny nových přírůstků, ale zhledem k ceně modelu G Pad 8.3, který je k dostání za částku pohybující se kolem 5 800 Kč, by měla být právě nízká cena hlavním lákadlem nových dvou modelů. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama