epic-games-zacalo-pracovat-na-novem-unreal-tournament-titulu
Novinka Epic Games začalo pracovat na novém Unreal Tournament titulu

Epic Games začalo pracovat na novém Unreal Tournament titulu

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 5. 2014 12:00 8

Vývojářské herní studio Epic Games oznámilo, že začalo pracovat na novém herním titulu, který by měl být novým přírůstkem do série PC her Unreal Tournament. 

Reklama

Mělo by se jednat o nevšední herní počin, na němž Epic Games spolupracuje s komunitou a fanoušky Unreal Tournament a týmem vývojářů Unreal Engine 4. Hlavní "peckou" je také informace, že hra by měla být zcela zdarma. Nebude se jednat pouze o free-to-play hru, ale o hru, která je skutečně úplně zdarma, nebo alespoň její základní verze. Mělo by se navíc jednat o titul ryze počítačový, protože žádná verze pro konzole, oznámena nebyla. 

Epic Games začalo pracovat na novém Unreal Tournament titulu
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Vývoj hry byl zahájen včera a po jeho dokončení by Epic Games mělo vytvořit jakýsi obchod, do něhož budou moci dobrovolní vývojáři přidávat a prodávat zde nové módy a vylepšení do hry. Zisk z těchto módů a dalších prvků by se pak měl dělit mezi samotné prodávající a Epic Games. V původní verzi hry by ale tento obchod být neměl. Přidán by měl být ale až v pozdější fázi. Nicméně bychom neměli být nuceni nové módy kupovat. 

Zatím bohužel není známo žádné předběžné datum vydání nového titulu Unreal Tournament. Titul zkrátka vyjde, až bude hotový a to patrně nejdříve v příštím roce

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama