leapband-chytry-naramek-pro-deti-za-par-stovek
Apple Novinka LeapBand: Chytrý náramek pro děti za pár stovek

LeapBand: Chytrý náramek pro děti za pár stovek

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 5. 2014 16:30

Nový chytrý náramek pro děti předškolního věku se jmenuje LeapBand. Do prodeje se dostane v červenci letošního roku a to za cenu 40 dolarů, v přepočtu 800 korun bez daně. Výrobce slibuje sympatickou výdrž na jedno nabití 4 až 6 dní.

Reklama

Společnost LeapFrog své nejnovější nositelné příslušenství plně přizpůsobila dětským potřebám. LeapBand z části oživuje princip Tamagoči, takže nabízí různé hry a cvičení, zaměřené na fyzickou aktivitu, které by jim v dnešní uspěchané době měly pomoct k zdravému pohybu. Za splněné úkoly děti získají body, kterými následně odemknou nová zvířátka k hraní (pandu, jednorožce, opici a další).

Interakce s dítětem je realizována prostřednictvím malého 1,4palcového displeje s rozlišením 128 × 128 pixelů. Součástí zařízení, které je vyrobeno z odolného plastu, je také akcelerometr. Dále se výrobce ještě chlubí odolností proti vodě.

Náramek lze kdykoli připojit k internetu, takže rodiče mohou (přes webové rozhraní nebo speciální aplikaci) sledovat aktivitu svých dětí a také to, kde se aktuálně nachází. LeapBand bude dostupný v modré, zelené a růžové barvě. Ale zda i v Evropě, potažmo v České republice, tak tím si nejsme vůbec jisti.

Zdroj: WSJ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama