unreal-engine-4-se-predstavuje-stahujte-technologicke-demo-elemental
Novinka Unreal Engine 4 se představuje – stahujte technologické demo Elemental

Unreal Engine 4 se představuje – stahujte technologické demo Elemental

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

28. 4. 2014 11:00 9

Společnost Epic a její Unreal Engine asi netřeba představovat – nachází se totiž v celé řadě herních titulů. Technologické demo Elemental je sice více jak rok staré, ale teprve dnes je den D, kdy si jej můžete spustit na vašich sestavách a posoudit možnosti nového enginu.

Reklama

Unreal Engine 4 a technologické demo Elemental využívá možnosti grafického rozhraní DirectX 11. Epic se v demu soustředil zejména na prezentaci částicových efektů. Před spuštěním dema se ujistěte, zda máte nainstalován balík Microsoft Visual C++ 2013 Redist Runtimes. Nastavení je možné editovat skrze dávkový soubor. Například rozlišení lze měnit následovně: ResolutionSizeX=1920; ResolutionSizeY=1080.

Technologické demo Elemental je k dispozici ke stažení na následujícím odkazu. Majitelé slabších, případně nekompatibilních sestav, mohou alespoň shlédnout video výše. Jak se vám nový engine, respektive tech demo zamlouvá?

UPDATE: Kromě výše uvedeného dema můžete také stahovat zhruba 900MB archiv obsahující dalších pět ukázek toho, co nový engine umí. Dema mají název: Effects Cave, Realistic Rendering, Reflections, Shooter Game a Temple Mobile.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama