predator-gn246h-novy-herni-3d-monitor-od-acer
Novinka Predator GN246H – nový herní 3D monitor od Acer

Predator GN246H – nový herní 3D monitor od Acer

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

28. 4. 2014 12:00 1

Jedná se o 24palcový monitor, využívající TN panel a LED podsvícení, který je schopen promítat dynamický 3D obraz přes rozhraní dual-link DVI.  

Reklama

Monitor má totiž podporu kitu NVIDIA VISION 2 a technologie NVIDIA 3D LIGHTBOOST, která zajišťuje vyšší jas v 3D režimu použití. Díky tomu je monitor šikovným nástrojem pro hraní i jinou domácí zábavu. Pouštět si na něm můžeme 3D snímky, 3D hry, 3D CAD aplikace a samozřejmě také filmy ve 3D. 

Predator GN246H – nový herní 3D monitor od Acer
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Za herní lze monitor považovat především díky obnovovací frekvenci, která dosahuje 144 Hz. Doba odezvy potom také potěší hlavně příznivce hraní PC her, protože má hodnotu 1 ms. Rozlišení displeje je Full HD, tedy 1920 × 1080 pixelů. Vstupy do monitoru zahrnují zmíněný port dual-link DVI, D-Sub a HDMI. Další specifikace potom zahrnují například jas 350 cd/m2.

Predator GN246H – nový herní 3D monitor od Acer
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Vzhledu monitoru dominují čisté linie a lesklý černý nástřik. Stojan monitoru má formu kříže s červenými barevnými prvky, který by měl nabídnout možnost polohování. Predator GN246HL by měl být u nás k dostání ještě tento měsíc za cenu pohybující se kolem 7 000 Kč vč. DPH. 

Zdroj: TZ Acer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama