pobezi-witcher-3-na-ps4-v-rozliseni-900p
Novinka Poběží Witcher 3 na PS4 v rozlišení 900p?

Poběží Witcher 3 na PS4 v rozlišení 900p?

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 4. 2014 08:00 15

Pokud jste fanoušky herní série o zaklínači Geraltovi z Rivie, určitě netrpělivě čekáte na vydání třetího pokračování hry Witcher. Nyní vyšly najevo spekulace, které nepotěší hlavně vlastníky herních konzolí od Sony a Microsoft.

Reklama

Trilogie RPG her Witcher, neboli Zaklínač, založených na knižní předloze polského spisovatele Andrzeje Sapkowského, je velice populární a její příští díl s podtitulem Wild Hunt (Divoký hon) je hráčskou obcí nadmíru očekávaná. Po smutné zprávě o zpoždění vydání, které bylo plánováno na podzim roku 2014 a přesunulo se na únor 2015, přichází další rána v podobě spekulace, která je špatnou zprávou především pro vlastníky herních konzolí

Poběží Witcher 3 na PS4 v rozlišení 900p?
i Zdroj: PCTuning.cz

Hra by se totiž podle těchto informací měla na herní konzoli PlayStation 4 dočkat pouze rozlišení 1600 × 900 pixelů, nikoliv rozlišení Full HD. Ještě smutnější je potom informace, že majitelé Xbox One se budou muset spokojit s rozlišením ještě nižším a to pouhých 720p. Na obou platformách by potom hra měla běžet na 30 FPS.

Poběží Witcher 3 na PS4 v rozlišení 900p?
i Zdroj: PCTuning.cz

Na tyto fámy však CD Projekt RED, tedy polské vývojové studio hry, odpovědělo rázně a informovalo, že se jedná pouze o fámy, které nejsou podloženy oficiálními specifikacemi hry. Specifikace totiž studio ještě vůbec neodhalilo.

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama