chytry-naramek-razer-nabu-bude-kvuli-riziku-alergie-vydan-se-zpozdenim
Novinka Chytrý náramek Razer Nabu bude kvůli riziku alergie vydán se zpožděním

Chytrý náramek Razer Nabu bude kvůli riziku alergie vydán se zpožděním

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 4. 2014 08:00 5

Po chytrých hodinkách se na trhu objevuje také stále více tzv. chytrých náramků pro sport, tzv. fitness trackerů. S jedním z nich měla tento měsíc přijít společnost Razer. Nakonec tomu tak nebude.

Reklama

Vypadá to, že chystaný chytrý náramek nazvaný Nabu od společnosti Razer dorazí na trh o něco později, než se očekávalo. Důvodem, proč se společnost Razer rozhodla posunout datum vydání z původně plánovaného dubna na květen nebo červen, je podle posledních informací další testování na případné způsobení alergie při jeho nošení. S podobným problémem se totiž potýkal konkurenční fitness tracker Force od firmy Fitbit. 

Chytrý náramek Razer Nabu bude kvůli riziku alergie vydán se zpožděním
i Zdroj: PCTuning.cz

Razer si údajně chce být jistý, že Nabu nezpůsobuje podráždění kůže a proto chce před jeho uvedením na trh provést další testování. Důvodů, proč nebude tento chytrý náramek vydán v původním termínu, ale může být přirozeně více. 

Ono podráždění pokožky může ostatně způsobovat také samotné tření pokožky o opocený gumový povrch a s alergickou reakcí to nemusí mít nic společného. Jisté je pouze to, že Razer na podobné testy myslet před začátkem výroby. Tak či onak si na chytrý náramek od Razer budeme muset ještě měsíc či dva počkat. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama