bude-lg-prvnim-velkym-vyrobcem-chytrych-hodinek-s-androidem
Novinka Bude LG prvním velkým výrobcem chytrých hodinek s Androidem?

Bude LG prvním velkým výrobcem chytrých hodinek s Androidem?

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 4. 2014 11:00 2

Nejspíše ano. O tom, že LG připravuje svoje vlastní chytré hodinky, se ví už nějakou dobu. Nyní to vypadá, že se hodinky G Watch od LG stanou prvními hodinkami od známějších výrobců založenými na operačním systému Android.

Reklama

Alespoň o tom informuje magazín Pocket-lint, který avizuje, že bychom se G Watch měli dočkat ještě před vydáním Androidích kulatých hodinek od Motorola a Google. Hodinky od LG to nebudou mít vzhledem ke konkurenci rozhodně lehké. Velkou pozornost na sebe totiž strhly chytré hodinky Motorola Moto 360, které nabídnou kulatý displej a technologii bezdrátového nabíjení. 

Bude LG prvním velkým výrobcem chytrých hodinek s Androidem?
i Zdroj: PCTuning.cz

Prototyp LG G Watch v porovnání se Samsung Gear 2

Hlavním tahákem chystaných hodinek od LG by tedy měla být nejspíše cena, která by se měla pohybovat kolem 180 britských liber, tedy přibližně okolo 6 000 Kč. Světlo světa by měly G Watch spatřit s největší pravděpodobností přibližně na přelomu června a července

Bude LG prvním velkým výrobcem chytrých hodinek s Androidem?
i Zdroj: PCTuning.cz

Na boku LG G Watch nejsou k vidění žádná fyzická tlačítka

Hodinky by měly být o něco větší než Samsung Gear 2 a měly by být vybaveny také vyměnitelnými řemínky. Na těle samotných hodinek pravděpodobně nebude umístěno žádné fyzické tlačítko, vše se tedy bude ovládat přes dotykový displej. Na snímcích prototypu hodinek není vidět ani žádný port pro nabíjení, z čehož lze vyvodit, že ten bude umístěn na zadní straně hodinek.

Zdroj: Pocket-lint

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama