apacer-pracuje-na-novem-ssd-disku-sfd-25h-m-vhodnem-pro-profesionalni-pouziti
Novinka Apacer pracuje na novém SSD disku SFD 25H-M vhodném pro profesionální použití

Apacer pracuje na novém SSD disku SFD 25H-M vhodném pro profesionální použití

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 4. 2014 12:00

Hlavním aktivem nového SSD disku SFD 25H-M od Apacer bude jeho vysoká kapacita společně s poměrně solidní rychlostí přenosu dat. 

Reklama

K dostání budou dvě kapacitní varianty disku a to 512 GB a 1 TB. Obě varianty disku využívají pro připojení rozhraní SATA III (6 Gb/s), které zajišťuje solidní přenosovou rychlost. Konkrétně se můžeme těšit na sekvenční rychlost čtení až 510 MB/s a rychlost zápisu až 420 MB/s. Disk je díky těmto vlastnostem vhodný především pro cloudovou aplikaci nebo pro virtualizační servery. 

Apacer pracuje na novém SSD disku SFD 25H-M vhodném pro profesionální použití
i Zdroj: PCTuning.cz

512GB varianta je zaměřena také na použití v extrémnějších podmínkách. Provozní teploty disku se pohybují od -40 °C až do 85 °C. Proto je tato verze disku vhodná i pro použití v průmyslovém prostředí. Kromě toho se u 512GB verze SFD 25H-M dočkáme také ochran proti otřesům a vibracím. Díky těmto prvkům a absenci pohyblivých částí uvnitř disku, je SFD 25H-M spolehlivějším úložným řešením pro nemocniční, vojenské, dopravní či průmyslové použití než klasický pevný disk. 

Disk je stále ve stádiu testování, proto jsou první vzorky SSD Apacer SFD 25H-M nyní k dostání zákazníkům na testování a hodnocení. Proto zatím není známa ani jejich konečná cena.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama