benq-skolni-ajtak-paty-rocnik-stredoskolske-znalostni-it-souteze-startuje-pristi-tyden
Novinka BenQ Školní ajťák: Pátý ročník středoškolské znalostní IT soutěže startuje příští týden

BenQ Školní ajťák: Pátý ročník středoškolské znalostní IT soutěže startuje příští týden

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 4. 2014 10:00

BenQ Školní Ajťák je populární českou středoškolskou IT soutěží, ve které studenti odpovídají na otázky rozdělené do tří kategorií - lehké, středně těžké, těžké z oboru IT, hardwaru, moderních technologií a sociálních sítí. Do celorepublikového finále soutěže, které proběhne v pražském počítačovém klubu Re-Load, postoupí 10 nejlepších studentů z online kola.

Reklama
BenQ Školní ajťák: Pátý ročník středoškolské znalostní IT soutěže startuje příští týden
i Zdroj: PCTuning.cz

V online kvalifikačním kole, které se uskuteční 14. - 16. dubna 2014 a proběhne na portále Grunex.com, dostanou studenti 35 otázek, pro odpověď na každou z nich mají studenti 60 sekund. Motivací pro studenty budou hodnotné ceny od partnerů soutěže. Vítěz 5. ročníku soutěže si odnese sportovní outdoorovou Full HD kameru BenQ SP2. Pro druhé a třetí místo jsou pak připraveny monitory BenQ EW2440L a BenQ GW2265HM. Pro první tři jsou připraveny profesionální herní headsety GX Gaming Zabius a pro jejich třídu karton energetických nápojů Big Shock!

Registrace:

Účast v soutěži je samozřejmě zdarma a každá škola může registrovat neomezený počet účastníků! Studenti si mohou vybrat jakýkoli termín online kola. Každý student se může soutěže zúčastnit pouze jednou! Jakékoli pokusy o podvod budou znamenat vyloučení ze soutěže a to všech podvodných účtů. Registraci proveďte zasláním emailu na adresu skoly@grunex.com.

Do předmětu emailu uveďte název vaší školy a do textu zprávy počet studentů, které chcete do soutěže přihlásit (přibližný očekávaný počet zúčastněných). Na základě tohoto mailu budete registrováni do soutěže a budou vám zpět zaslány podrobné instrukce, jak bude probíhat online kolo 5. ročníku soutěže BenQ Školní Ajťák.

Kompletní informace k soutěži získáte na www.Grunex.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama