asus-boost-my-pc-5-pomozte-vybrat-vyherce
Novinka Asus Boost My PC #5 – pomozte vybrat výherce

Asus Boost My PC #5 – pomozte vybrat výherce

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

2. 4. 2014 12:00 6

Jistě našim čtenářům neuniklo už několik dílů pořadu Boost My PC, kde máme také své dvě želízka v ohni - Stoobiho (Jana Štěpánka) a Flankera (Michala Šimonka). Vyhlášení dalšího výherce se však pomalu a jistě blíží.

Reklama

Porota vybrala z několika stovek videí právě dvacítku finalistů a nyní můžete o nejlepších finalistech rozhodnout i vy na PCTuningu. Bude se vám líbit více vypiplané video anebo obyčejná prezentace sebe samého? Hlasování v první vlně bude probíhat až do 17.4.2014. Po tomto termínu se hlasování změní na vyřazovací kola, kdy postupně budou nejméně hodnocená videa vypadávat z nominace. Hlasovat můžete na tomto odkazu.

 Asus Boost My PC #5 – pomozte vybrat výherce
i Zdroj: PCTuning.cz

Videa jsou zobrazena v náhodném pořadí. Z každého počítače je možné hlasovat víckrát, avšak pro jednotlivá videa jen jednou. Veškeré pokusy o nedovolené vícenásobné hlasování budou podle několika kritérií automaticky vyřazeny.

Od 18.4. bude možno hlasovat již jen pro 10 videí s nejvyšším počtem hlasů, každý následující den pak jedno video s nejnižším celkovým počtem hlasů zmizí, dokud nezůstane finální trojka s nejvyšším počtem hlasů, ze které zvolí ROG porota nového majitele našlapaného PC! Jaké video vám připadlo nejvíce nápadité? O vaše dojmy se můžete podělit níže v diskusi pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama