nove-tablety-acer-iconia-s-windows-8-1-budou-predstaveny-29-dubna
Novinka Nové tablety Acer Iconia s Windows 8.1 budou představeny 29. dubna

Nové tablety Acer Iconia s Windows 8.1 budou představeny 29. dubna

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

31. 3. 2014 12:00

Acer chystá na příští měsíc, konkrétně na 29. dubna, uspořádat tiskovou konferenci, která se bude konat v New Yorku a na níž bychom se měli dočkat představení dvojice nových tabletů Iconia s operačním systémem Windows 8.1. 

Reklama

Jedná se o chystané nové modely Iconia W5 a W7. Společně s nimi by měl být pravděpodobně oficiálně odhalen také zajímavý hybrid s fiktivním označením Acer Aspire Switch 10, o němž jsme Vás informovali začátkem měsíce. Tento hybrid by měl být vybaven 10palcovým displejem a nabídnout možnost přepínání mezi režimem tabletu a notebooku. Stejně jako zmíněná dvojice tabletů Aconia bude tento hybrid vybaven operačním systémem Windows 8.1

Nové tablety Acer Iconia s Windows 8.1 budou představeny 29. dubna
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Acer Aspire Switch 10

Acer není na poli zařízení s Windows 8 žádný nováček. Svoji schopnost návrhu kvalitních tabletů s Windows 8 předvedl již u 8palcového tabletu Iconia W4-840, stejně jako u Iconia Tab W500 a Iconia Tab W700. Nástupcem Iconia Tab W500 by se měl podle všeho stát právě zmíněný Aspire Switch 10. Dočkat bychom se tedy měli ještě dalšího hybridu, který by nahradit 11,6palcový Iconia Tab W700

Ale vraťme se k novým modelům tabletů Iconia W5 a W7. Iconia W5 by podle informací, které odhalil zaměstnanec Acer na veletrhu CeBIT, měl být vybaven 10,1 palcovým displejem s rozlišením 1920 × 1200 pixelů. K dostání by měl být také s klávesnicí v podobě dokovací stanice, která by měla mít samostatnou baterii. Tablet poběží na platformě Intel Bay Trail a nabídne také 2 GB RAM pamětí, společně se zmíněným operačním systémem Windows 8.1. 

Nové tablety Acer Iconia s Windows 8.1 budou představeny 29. dubna
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Současný model Iconia Tab W700 s dokovací stanicí a klávesnicí

O chystaném novém modelu Iconia W7 není známo prakticky vůbec nic. Lze ale očekávat, že se bude jednat také o tablet, který lze umístit do doku s klávesnicí. Vybaven bude pravděpodobně 11,6palcovým displejem. Těsit bychom se měli také na Intel Core procesory z rodiny Haswell. Těšit se můžeme přirozeně také Windows 8.1. Na prezentační akci v New Yorku Acer pravděpodobně představí i další, levnější tablety s OS Android. 

Zdroj: TabTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama