msi-vydava-dvojici-zakladnich-desek-s-cipsetem-b85-ze-serie-gaming
Novinka MSI vydává dvojici základních desek s čipsetem B85 ze série GAMING

MSI vydává dvojici základních desek s čipsetem B85 ze série GAMING

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

1. 4. 2014 06:00

Společnost MSI debutuje se svými novými základními deskami, založenými na čipové sadě Intel B85, které jsou součástí série určené hráčům GAMING. Jedná se o modely B85I a B85M. 

Reklama

Z názvů obou desek je patrné jaký mají formát a to micro-ATX a mini-ITX. Společným rysem obou nových přírůstků je výbava optimalizovaná pro hráče a patice LGA 1150, kterou lze osadit procesory Intel 4. generace. Dočkáme se tedy kvalitního zvukového čipu s podporou Sound Blaster Cinema, sluchátkového zesilovače s technologií Audio Boost a síťové karty Killer E2200.

MSI vydává dvojici základních desek s čipsetem B85 ze série GAMING
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Obě desky jsou vyvedeny v tradičních barvách série GAMING, tedy v kombinaci černé (PCB a sloty) a červené (pasivní chladiče). Dalším společným jmenovatelem obou modelů jsou také kvalitní komponenty Military Class 4. Desky jsou určeny ke hraní, takže se i u menší varianty B85I dočkáme podpory připojení dvou operačních pamětí DDR3-1600, společně se slotem PCI Express 3. generace pro instalaci výkonných grafických karet.   

MSI vydává dvojici základních desek s čipsetem B85 ze série GAMING
i Zdroj: PCTuning.cz

 

K nastavení a přetaktování instalovaných komponent můžeme využít prostředí konfiguračního programu BIOS 4 & Command Center. Pro přetaktování je potom s deskou dodáván software OC Genie 4. Konektivita obou desek zahrnuje šest 8kanálových audio konektorů, kombinovaný port PS/2 a několik USB 2.0 a USB 3.0 konektorů. Nechybí samozřejmě ani video výstupy DVI, HDMI a DisplayPort. Disky bude možné připojit pomocí portů SATA III (6 Gb/s) i SATA II (3 Gb/s).

Cena obou nových modelů zatím odhalena nebyla.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama